Yoga med VeraYoga

Är du nyfiken på ashtangayoga eller yinyoga? Oavsett om du redan utövar yoga eller är nybörjare kan du börja. Skicka ett mail, ring, gilla VeraYoga på Facebook så kör vi.

sv_N0A0292 low lev

Mysore practice

”Mysore practice” är det traditionella sättet att undervisa ashtangayoga. Var och en utövar ställningarna i egen takt och får hjälp att komma djupare och vidare vartefter. Efter avslutad serie (då du är klar med de ställningar du gör samt den avslutande sekvensen) går du hem. Ingen gemensam starttid, ingen gemensam sluttid således.

Grundkurs

En grundkurs går igenom de inledande och avslutande ställningarna i ashtangayogans första serie och lägger grunden för ett självständigt utövande. Den är öppen både för dig som är bekant med yoga och för dig som aldrig provat, men gärna vill. Du får justeringar och hjälp att komma ihåg ordningen på ställningarna.

Fortsättningskurs

I fortsättningskursen är du bekant med ordningen av de inledande och de avslutande ställningarna i ashtangayogans första serie och utför dem i takt med din egen andning. Du får justeringar och hjälp att komma vidare i ashtangayogans första serie.

Var vänlig notera att anmälan till kurser och klasser är bindande. Återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg och för den del av kursen som inte kunnat fullföljas, minus en administrationsavgift om 200 kronor.

Privat undervisning och undervisning hos företag

Jag tar självklart emot dig som vill jobba helt ostört. Kanske känner du dig efter några gånger redo att vara med på ordinarie pass. Vi går igenom ställningar i lugn och ro och du får ett eget program att öva på. Vill du att jag kommer och håller klasser på ditt jobb? Jag undervisar gärna för företag.

Kontakta mig så bestämmer vi något bra.

vera[snabel-a]verayoga.se
Tel: 070-763 30 76