YOGA I NERJA

30 maj – 6 juni 2018

Följ med på en resa till södra Spanien med mycket sol, bad och yoga. Under en vecka får du möjlighet att fördjupa och utveckla din yoga, med fokus på ashtanga. Vi utövar ashtangayoga varje morgon och på eftermiddagarna hålls lugna och meditativa pass. Däremellan gör du vad du vill. Sammanlagt är det tio yogatillfällen.

 

Nerja i södra Spanien är en pittoresk liten stad med många stränder, gränder och annat att utforska. Destinationen och resans upplägg passar utmärkt för att ta med familjen eller annat sällskap. 

Fördjupa din yoga

Lärare på resan är Vera Porad som utövar och undervisar i ashtangayoga och yinyoga. På morgnarna utövar du ashtangayoga enligt Mysore-stil vilket innebär att du får stöd och hjälp i din träning där du är.

 

Ashtangayoga enligt traditionen från Mysore, Indien, går ut på att du utövar en fast serie yogaställningar (asanas) självständigt och i ditt eget tempo. Med yoga varje dag utvecklas ditt arbete på mattan och din förståelse för yogan och dig själv fördjupas. Vera guidar och hjälper dig genom hela passet.

 

Undervisningen passar såväl nybörjare som mer erfarna utövare och du är välkommen var du än befinner dig på din egen yogaresa. Resan är den 30 maj till den 6 juni 2018. 

Om resan

Resan arrangeras av bokanerja.se. Vid bokning kan du även lägga till flygbiljetter till ett förmånligt pris.

I resans grundpris per person ingår

  • delat boende i lägenhet med självhushåll
  • tio yogaklasser
  • frukost
  • transfer till och från flygplatsen i Málaga (när du bokar det tänkta flyget med avresa 06.00 från Arlanda och hemresa 11.10 från Málaga).

Grundpris för ovanstående: €625

Tillägg

  • eget rum €100
  • egen lägenhet  €200

Boka

Boka nu för att inte gå miste om en härlig resa och din plats i solen. Antalet platser är begränsat.

Boka

ny-yoginis-logo_vfinal-pos

I samarbete med Yoginis & friends

Resan sker i samarbete med Yoginis & friends i Täby. Du som har årskort får 10 % rabatt på yoga. Maila vera@yoginis.se för mer information om hur du bokar för att få rabatten.

Om Vera Porad

Jag utövar och undervisar i ashtangayoga och yinyoga. Med humor och värme vill jag skapa en tillitsfull stämning, där du kan slappna av och våga möta dig själv. Jag utmanar dig att också att testa dina gränser och ompröva dina idéer om vad du tror att du (inte) kan. Jag ser ashtangayogans tradition som ett helt ovärderligt stöd både för min egen övning och för min undervisning. Och ja, jag gillar också shavasana 😉

Se filmen om yogaresan till Nerja

Utflykt till Alhambra

Alhambra är ett palats och en fästning från morernas tid. Som världsarv är det berömt för sin arkitektur och vackra trädgårdar. Tisdagen den 2 maj (efter morgonyogan) arrangeras en utflykt med buss till Granada där Alhambra ligger. I turen ingår bussresa (knappt en timme enkel resa) samt guidning av kunnig och svensktalande guide. Du hinner även promenera genom gamla staden med sina vindlande gränder, butiker och restauranger. Lördag den 2 juni är vikt för utflykten och du kan boka den i samband med att du bokar resan.