2014
09
28

Nerja, igen!

Det ska bli så himla kul att göra Nerja-resan än en gång. Kring påsk åker vi, och i år kan man välja mellan att åka en eller två härliga veckor.

Det som är så skönt med Nerja är att det är avslappnat och att det finns något för alla. Barnen och maken stortrivs och det är viktigt när mamma vill fokusera på yoga…

Att göra en yogaresa är enormt givande, eftersom du kan koncentrera dig på yoga och du har en lärare som följer dig dag för dag. Efter yogan gör du precis som du vill, slappar, badar eller gör utflykter. Låt dagsformen avgöra. När vi var där första gången besökte vi Alhambra och Granada, det ligger någon timmes bilresa från Nerja och är verkligen värt ett besök.

Resan 2015 blir extra lyxig eftersom Teresas härliga raw food-frukost ingår i priset. Den som gillar att måla kan vara med på Barbro Linjers målarkurs. Eller förresten, du kanske inte hållit i en pensel sedan i skolan? Varför inte utmana dig själv? Precis som yoga kräver målerikursen inga förkunskaper, du målar av lust och vilja att utforska något nytt. När man släpper prestige och förväntan på resultat kan kreativiteten flöda – det är den lektion som yogan lär oss, om och om igen.

Följ med till Nerja!

 

Författare: Vera Porad

VeraYoga är Vera Porad. Jag utövar och undervisar i ashtangayoga och yinyoga, främst i Helsingborg med omnejd.

Kommentarer
0

Svara


*