2015
09
06

Växthussäsongen lider mot sitt slut

Hej yogi!

Nu nalkas hösten på allvar och inom kort stänger Växthuset. Tack för ännu en fantastisk säsong, som självklart bara har varit möjlig tack vare dig och ditt engagemang på mattan.

Kanske har du klipp kvar på ditt klippkort och då vill jag starkt uppmuntra dig till att utnyttja dem innan jag stänger. Sista dag är onsdag den 7 oktober.

Fram till dess kan du yoga:

Ashtangayoga Mysore-träning
Måndagar: 7, 21, 28 september samt 5 oktober (alltså ingen yoga måndag den 14/9).
Onsdagar: 9, 16, 23, 30 september samt 7 oktober.
Ashtangayoga ledd klass söndagar
13 september och 4 oktober.
Yinyoga
Torsdagar: 10, 17 september samt 1 oktober.
Tisdagar: 22 september och 6 oktober (klassen flyttad eftersom jag reser bort på torsdagen i de veckorna).
Dina klipp gäller både på ashtangayoga och yinyoga
Prova gärna yinyoga, som är lugnare och mer meditativt än den dynamiska ashtangayogan. Fokus är avslappning och stretch. Yinyoga brukar upplevas som mycket avstressande.
Om du inte har klipp kvar men vill boka in dig en eller några gånger på Växthusets klasser (ashtanga eller yinyoga) kostar det 160 kr/gång.
Och sedan då?
Några av er har frågat vad som händer sedan. Mitt ärliga svar är: jag vet inte. Eftersom jag älskar yoga och att undervisa vill jag självklart fortsätta, men efter sommaren har besöken i Växthuset blivit färre. Som det är nu är det inte säkert att det finns underlag för en fortsättning som ju innebär att jag behöver hitta och hyra en vinterbonad lokal.
Vill du fortsätta yoga?
Om du är intresserad ordnar jag gärna en fortsättning som då blir i kursform. Maila mig snarast om dina önskemål, om det är någon dag du föredrar alternativt absolut inte kan. Då får jag ett bedömningsunderlag för beslut om fortsättning. Tillsammans kan vi!
Personliga nyheter
Min familj och jag har tagit beslutet att lämna Helsingborg och flytta till Stockholm. Vi stannar till mitten av juni 2016 så att barnen kan avsluta läsåret. Detta är förstås en av orsakerna till att jag inte gör en stor satsning på fortsatt undervisning och att värva nya elever. Men du som yogar hos mig och vill fortsätta vill jag givetvis gärna träffa ända fram till flytt, om möjligt.
Petri Räisinen i Malmö 18-20 september
Jag vill passa på att rekommendera en workshop av verkligt god kvalitet. Petri är en fantastisk ashtangayoga-lärare som besöker Malmö inom kort. Tag chansen att träna med honom, det finns flera möjligheter under de dagar han är här, både Mysore-träning och ledda klasser. Alla klasser är öppna för alla och du har också chansen att delta i konferenser både på lördagen och söndagen, höra om hans syn på yoga, traditionen från Pattabhi Jois samt ställa frågor. Petri är en av de elever som länge studerat med Pattabhi Jois och han åker fortfarande till Mysore varje år för att studera med Sharath Jois.
Vi är några som samåker från Helsingborg, så hör gärna av dig om du vill åka med.
Yogaresa till Nerja 4-11 maj 2016
Några av er följde med till Nerja i april i år. Nästa år reser Ann Arnesson och jag igen, följ med! Det är ett härligt tillfälle att verkligen fördjupa sig i yoga och koppla av från allt vad vardag heter. Det går utmärkt att ta med familjen om du önskar, Nerja har något för alla. Läs mer om resan och boka här.
För bokningar till Växthuset och frågor, hör av dig till mig.
Än en gång tack och ha en fortsatt trevlig dag önskar
Vera

 

Författare: Vera Porad

VeraYoga är Vera Porad. Jag utövar och undervisar i ashtangayoga och yinyoga, främst i Helsingborg med omnejd.

Kommentarer
0

Svara


*